Τι είναι το PhotoBooth

Το Instabooth είναι το απόλυτο φωτογραφικό gadget που προσφέρει άφθονο γέλιο και ανεπανάληπτες αναμνήσεις για όλους σε όλες τις περιστάσεις. Γάμοι, βαπτίσεις, εταιρικές εκδηλώσεις, εγκαίνια καταστημάτων, πάρτι γενεθλίων, σχολικές γιορτές και οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση διοργανώνετε γίνεται μοναδική με το instabooth. Διαλέξτε ένα από τα αμέτρητα αξεσουάρ, πάρτε την καλύτερή σας πόζα μαζί με την παρέα σας κοιτώντας στην οθόνη του Instabooth, παραλάβετε αμέσως την φωτογραφία και κρατήστε ένα μοναδικό ενθύμιο στα χέρια σας!

Κλέψτε τις εντυπώσεις όλων σας των καλεσμένων

Αναρωτιέστε πώς θα κάνετε μια προσωπική γιορτή ή μια επαγγελματική εκδήλωση να ξεχωρίσει; Αυτό το φορητό αξεσουάρ φωτογράφησης μεταφέρεται και τοποθετείται εύκολα στο χώρο της επιλογής σας, προσφέροντας μια μοναδική διαδραστική εμπειρία που θα απογειώσει κάθε είδους event και θα κρατήσει τους καλεσμένους σας – μικρούς και μεγάλους – απασχολημένους για ώρες.

Απαθανατίστε τη στιγμή με τον πιο ξεχωριστό τρόπο

Με τόσες επιλογές σε props, αξεσουάρ και backgrounds, το μόνο σίγουρο είναι πως δεν πρόκειται να βαρεθείτε ποτέ. Διαλέξτε ένα εντυπωσιακό φόντο και ένα φαντασμαγορικό αξεσουάρ, κάντε μια ξεκαρδιστική γκριμάτσα ή πάρτε μια αστεία πόζα και μετατρέψτε μια απλή φωτογραφία σε μια απολαυστική στιγμή διασκέδασης που θα θυμάστε για πάντα. Το πάρτι θα τελειώσει, οι αναμνήσεις όμως θα μείνουν ζωντανές για μια ζωή!

Κρατήστε τη φωτογραφία σας αμέσως

Χρειάζονται μόλις λίγα δευτερόλεπτα για να εκτυπωθεί η φωτογραφία σας και να είναι έτοιμη να την δείξετε σε φίλους και συγγενείς. Αν μάλιστα βρίσκεστε σε πάρτι γάμου, αποφοίτησης, γενεθλίων ή βάπτισης, μια εξαιρετική ιδέα είναι να χρησιμοποιήσετε τις φωτογραφίες του photobooth για να γράψετε ευχές προς τον πρωταγωνιστή του event, δημιουργώντας ένα μοναδικό ευχολόγιο που δεν θα χορταίνει να χαζεύει στο μέλλον!

Μοναδικά ενθύμια από το Instabooth

Το Instabooth αναλαμβάνει δεξιώσεις και εκδηλώσεις σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να προσθέσετε ένα photobooth στο event σας ώστε να διασκεδάσετε τους παρευρισκόμενους με ένα μοντέρνο, εναλλακτικό και fun τρόπο.

Take a Prop

Διαλέξτε prop απο τη μεγάλη συλλογή μας!

Strike a Pose

Πάρτε την πόζα που επιθυμείτε!

Take Your Pic

Βγείτε μια αξέχαστη φωτογραφία!